5 Kelebihan Minyak Urutan Aromaterapi SUTRA

all massage oil5 Manfaat Menakjubkan Minyak Urutan SUTRA untuk Kulit dan Kesihatan Badan.

Aromaterapi Minyak Urutan SUTRA sangat berkesan bagi membantu melegakan sakit otot dan sendi. Bahan yang terdapat dalam minyak aromaterapi ini boleh melegakan kesakitan arthritis, memulihkan sel tisu dan melindungi kulit daripada jangkitan.

 

muscle-pain

1)Melegakan dari Sakit dan Radang:

Ketegangan yang berlebihan seperti duduk di hadapan komputer untuk jangka masa yang panjang atau lsenaman yang lebih kerap boleh membawa kepada ketegangan dan radang otot dan sendi. Mengurut badan dengan menggunakan Minyak Urutan Soothing dapat membantu mengurangkan rasa sakit otot, kekejangan, terseliuh dan sendi. Di samping itu, ia juga membantu dalam melegakan kesakitan yang disebabkan oleh artritis dan gout.

Acne-stress-office-skin-problems-beautyfresh2)Melegakan Tekanan:

Hidup kita penuh dengan tekanan dan ketegangan, sama ada di tempat kerja atau di rumah, kita dibelenggu dengan pelbagai projek-projek yang belum selesai, tarikh akhir, bil-bil yang belum dibayar dan komitmen keluarga. Semua ini sering memberi tekanan kepada minda dan badan.Oleh itu,berurut adalah cara untuk bersantai dan merehatkan minda dengan cara yang memuaskan. Ini boleh dilakukan dengan menggunakan minyak urut ‘Stress Relief’ yang membantu dalam menenangkan saraf, meningkatkan peredaran darah ke seluruh badan, meningkatkan tahap tenaga dan membekalkan khasiat yang menyeluruh untuk badan. Gunakan ia sebagai melegakan tekanan anda serta mengembalikan perasaan yang lebih tenang dan selesa.

3)Membantu Melegakan Kekejangan Leher, Bahu dan Belakang(Migrain)

migrainGaya hidup moden kebanyakannya tidak aktif dan majoriti pekerjaan yang dijalankan adalah berteraskan komputer yang memerlukan kita untuk duduk sepanjang masa di hadapan skrin. Ini sering memberikan tekanan pada otot-otot leher dan bahu. Beberapa urutan asas dengan menggunakan minyak urutan ‘Captivating’ dapat membantu melepaskan ketegangan di leher dan bahu dengan meningkatkan peredaran darah dan aliran tenaga. Pati minyak peppermint yang terdapat dalam minyak juga sangat membantu kepada mereka yang mengalami masalah migrain.

4) Ketenangan

Tidur adalah penting untuk kehidupan manusia kerana ia memberikan rehat kepada mindarelax dan badan dan membolehkan otak mengatur kerja untuk hari berikutnya. Minyak urut Sensual boleh memberikan perasaan santai dan membantu merawat gangguan tidur dan insomnia yang disebabkan kerana tekanan yang berlebihan, sakit otot dan sakit kepala. Selain itu, ia meningkatkan peredaran darah ke seluruh badan, menurunkan tekanan darah dan kadar degupan jantung dan  membantu dalam berehat badan dan menggalakkan tidur terganggu dan menenangkan. Bauan yang menenangkan sangat sesuai untuk pasangan anda.

5) Memberi Kesegaran

Minyak pati Rejuvenating mempunyai formula unik & khusus yang mudah menembusi opera-hotel-spa-in-riga-3kulit, sehingga meresap ke dalam sel-sel kulit badan. Setiap ramuan dipilih dengan teliti untuk tindakan fisiologi dalam badan & membantu memulihkan keadaan semula jadi badan untuk kesihatan. Lebih daripada  memberi kesegaran, ia dibuat untuk mengimbangkan sistem saraf dan melegakan keresahan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s