MANJAKANI FEMININE WASH

manjakani feminine wash

Manjakani terbentuk daripada daun pokok oak. Apabila daun pokok oak disengat serangga, ia membentuk kristal seperti bola untuk melindungi diri. Lebih dikenali sebagai Quercus infectoria. Buah manjakani ini mengandungi Tannins, Asid Gallic dan Asid Ellagic. Ia merupakan Astringen yang paling berkuasa.

Manjakani merupakan rakan terbaik bagi setiap wanita. Ia membentuk semula dinding vagina dan melegakan gejala Leucorrhea.Mengembalikan keanjalan faraj, sama ada kerana lanjut usia atau melahirkan anak. Merupakan agen pembersihan, sehingga ia melindungi mereka daripada jangkitan faraj, kulat dan bakteria, masalah keputihan dan bau yang tidak menyenangkan selain meningkatkan pengeluaran hormon estrogen.

Adakah anda tahu?
Manjakani berfungsi mengawal cecair yang berlebihan di dalam faraj.

Jika PMS adalah masalah anda, Manjakani adalah jawapannya. Kadang-kadang rahim mungkin tidak dapat mengawal dengan baik setiap kali kitaran haid. Ini boleh menyebabkan tanda-tanda seperti kekejangan, pembekuan,ketidakseimbangan kitaran haid dan pendarahan yang berlebihan. Manjakani akan membantu anda kembali kepada normal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s